19 Nisan 2008 Cumartesi

Binbir gece dizisinden resimler

binbir gece dizisi resimleri videolari indir




























Halit Ergenç biyografi hayat hikayesi

1970 yılı, İstanbul doğumlu. 1989’da Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'nden mezun olan Ergenç, aynı sene girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümleri’ni bitirdi. Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan müzikal, opera ve bale çalışmaları arasında The Adventures of ZAK-New York, Kiss Me Kate, Tatlı Charity, Beni Seviyor, Kral ve Ben”, Amphitrion 2000, Evita, Hayalet ve Ötekiler, Şarkılar Susarsa var. Tiyatro çalışmalarına ise Bugün Git Yarın Gel, Popcorn, Arapsaçı, Sevgilime Göz Kulak Ol oyunlarıyla devam eden sanatçının beyazperdede de rol aldığı önemli projeleri bulunmakta.Ergenç’in televizyon kariyerinde Hiç Yoktan Aşk, Ölümün El Yazısı televizyon filmlerini, Böyle mi Olacaktı, Kara Melek, Dedem Gofret ve Ben, Esir Şehrin İnsanları, Zerda, Aliye gibi başarılı dizi projeleri izledi. Televizyon ve sahne çalışmaları dışında program sunuculuğu ve reklam filmlerindeki performanslarıyla da son derece başarılı olan sanatçı, halen dizilerde başarılı bir görüntü çiziyor. Büyük Teklif adlı yarışma programını sunarak sunuculuktaki başarısını da ekranlara yansıttı.Ergenç son olarak, şu sıralarda TV'de yayınlanmakta olan Binbir Gece adlı TV dizisinde rol almaktadır.

BinBir Gece Dizisi Tüm Bölümleri

Binbir Gece: Bölüm 1
Binbir Gece: Bölüm 2
Binbir Gece: Bölüm 3
Binbir Gece: Bölüm 4
Binbir Gece: Bölüm 5
Binbir Gece: Bölüm 6
Binbir Gece: Bölüm 7
Binbir Gece: Bölüm 8
Binbir Gece: Bölüm 9
Binbir Gece: Bölüm 10
Binbir Gece: Bölüm 11
Binbir Gece: Bölüm 12
Binbir Gece: Bölüm 13
Binbir Gece: Bölüm 32
Binbir Gece: Bölüm 33
Binbir Gece: Bölüm 34
Binbir Gece: Bölüm 35
Binbir Gece: Bölüm 36
Binbir Gece: Bölüm 37
Binbir Gece: Bölüm 38
Binbir Gece: Bölüm 39
Binbir Gece: Bölüm 40
Binbir Gece: Bölüm 41
Binbir Gece: Bölüm 42
Binbir Gece: Bölüm 43
Binbir Gece: Bölüm 44
Binbir Gece: Bölüm 45
Binbir Gece: Bölüm 46
Binbir Gece: Bölüm 47
Binbir Gece: Bölüm 48
Binbir Gece: Bölüm 49
Binbir Gece: Bölüm 50
Binbir Gece: Bölüm 51
Binbir Gece: Bölüm 52
Binbir Gece: Bölüm 53
Binbir Gece: Bölüm 54
Binbir Gece: Bölüm 55
Binbir Gece: Bölüm 56
Binbir Gece: Bölüm 57
Binbir Gece: Bölüm 58
Binbir Gece: Bölüm 59

Etiketler:

Ceyda Düvenci ve Can Tardu ile Röportaj

Kanal D’nin sevilen dizisi “Binbir Gece”de acılı bir aşk öyküsünün iki kahramanını canlandıran Ceyda Düvenci ile Tardu Flordun, Kelebek’e konuştu. İkili, hem reyting rekortmeni diziyi hem de aşka bakış açılarını anlattı.

ceyda duvenci tardu flordunn Ne olacak bu Bennu’nun hali?

- Ceyda Düvenci: Ah ah, sormayın! Bennu aslında inanılmaz zeki, şirketin en iyi mimarlarından biri olmuş güçlü bir kadın, ama duygular devreye girince hiçbir şey yapamıyor. IQ seviyesi yüksek ama EQ seviyesi düşük bir kadın. Ben de bilmiyorum sonunda ne olacağını… Bence Bennu hiçbir erkek tarafından bugüne kadar çok sevilmemiş. O yüzden de severek mutlu olmayı seçmiş. Fakat bu duruma sonunda isyan edecek sanırım.

- Tardu Flordun: Kerem, iyi bir arkadaş ve iyi biri olduğu için seviyor Bennu’yu. Onun sadece iyi, temiz bir insan olmasından etkileniyor.

n Bir tarafta kendisini çok seven ama duygusal açıdan zayıf bir kadın, yani Bennu var; diğer tarafta eşini kaybetmiş, hayatta çocuğuyla bir başına kalmış, buna rağmen hem duygusal anlamda hem de iş hayatında güçlü bir kadın, yani Şehrazat var… Erkek her açıdan güçlü kadını seviyor galiba…

- T.F: Aşk bu. Onun altında çok da neden aramamak lazım. Ama erkek, dul bir kadının çocuğu ile olan ilişkisinden ve onu sahiplenmesinden etkilenebilir. Kerem’i yorumlarken ben böyle düşünüyorum. Kadının kaşından, gözünden, güzelliğinden, dilinden ziyade, dediğiniz gibi güçlü olması, ahlaklı olması Kerem’i çok etkiliyor sanırım.

n Gerçek hayatta da böyle değil midir?

- T.F: İnsanın kafasında kurduğu, uzun ilişkiye yönelmesini etkileyen durumlardır bunlar. Erkek, belli bir yaştan sonra hayatın gerçekleri ile yüzleşip, tek gecelik ilişkilerden uzaklaşıp, doğru insanı aramaya başlıyor. Ve genelde erkekler güçlü kadınlardan hoşlanıyor. Fakat burada Kerem çok çelişkili davranıyor. Bu da onu araya giren kara kedi haline getiriyor.

n Bennu seçilmekten ziyade, seçtiğini yaşamayı tercih eden bir kadın değil mi?

- C.D: Evet, aynen öyle. Kadın belli bir yaşa kadar seçer, belli bir yaştan sonra da seçilir. O senin yaşanmışlıkların ve yaşınla, iç yolculuğunlaceyda tardu bennu kerem alakalı, her an değişebilecek bir cevaptır. Ben 30 yaşındayım, neyi tercih ederim; bu çok karışık bir soru. Ama Bennu, seçtiğini yaşamayı seviyor. “Ben seçilmesem bile seçtiğimi severim ve o beni sevmese bile yanımda dursun, bu bana kárdır” diyor. Ama normal hayatta da her kadının seçme özgürlüğü var. Seçiyor ve aşkını yaşıyor.

n Erkekler ise sadece evleneceği kadını seçiyor…

- T.F: Doğru, erkekler belli bir yaşa kadar seçici olamıyor. Çünkü daha geç olgunlaşıyorlar. Dolayısıyla böyle bir gerçek var.

- C.D: Bence Bennu seçtiği şeyi her haliyle yaşamaktan mutlu. Belki de doğru olan budur. Ama bu kadar kendini yıpratmamalı. Zaten ileriki bölümlerde o da dik durmaya başlayacak.

n Size göre “Binbir Gece” Şehrazat ile Onur’un hikayesi mi?

- C.D: Bizim ilk günden beri yan rol kavramımız olmadı. “Binbir Gece”nin bu kadar insana ulaşmasının nedeni de budur, yani yan rol olmamasıdır. Bu dizide her karakter başrol. Çünkü her karakterin bir hikayesi var, izleyici o hikayelerde kendini buldu. Dolayısıyla reytingler bu kadar yukarılarda… O yüzden biz de bu hikayeye Şehrazat’ın hikayesi diye hiç bakmadık.

- T.F: Başta bir kadın, bir erkek vardır ve bir sürü yan hikaye üretirler. Genellikle de o yan hikayelerin hep içi boş olur. Seyirci bunu üç yer, beş yer, 10 yer ama daha sonra reytingler düşer ve dizi biter. Bizim kurgumuz içerisinde herkesin ayrı bir hikayesi var. Yan rol olarak görülen kişiler, iki ya da dört kişiye hizmet eden kişiler değil. “Binbir Gece” bu özelliğinden dolayı sadece üst tabakanın değil, halkın da ilgisini çekebilen bir dizi. Bu durum bir de rolünüzü nasıl düşündüğünüzle ilgili… “Ben üçüncü dereceden bir rol oynuyorum” deyip rolü öyle kabul ederseniz, öyle de oynarsınız. Ortaya köşeli, klişelerle dolu bir oyunculuk çıkar. Bana sorarsanız dizinin başrolü benim, Ceyda’ya sorarsanız o, Bergüzar’a sorarsanız kendisi, Halit’e sorarsanız yine o… Hepimiz böyle düşünüyoruz, böyle düşündüğümüz için de iş zenginleşiyor.

n Peki… Bennu ve Kerem’i ilerleyen bölümlerde neler bekliyor?

- T.F: Herkes “Onur ile Şehrazat, Kerem ile Bennu evlensin” diyor. Tamam mutlu son olsun. Oldu olacak bir de ortak düğün yapalım, izlenecek ne kalıyor geriye? Eğer bu dizide herkes toplu nikahla evlenirse, kötü bir final olur. “Binbir Gece”ye yakışmaz. Dizinin genel konsepti çelişkilere dayalı. Pozitif-negatif, gidiyorum-gitmiyorum, oluyor-olmuyor çelişkileri var. O yüzden sıradan bir sonla bitmemeli.

- C.D: Bennu’da değişimler göreceğiz. Kerem’den uzaklaşamaz Bennu, ama biraz daha kendini ortaya koymaya başlayacak. Biraz daha konuşacak ama bu nasıl ve ne şekilde olacak, bilmiyoruz.

İsmail’le ayrılığımızın nedeni bende saklı

Ceyda Düvenci: Bahsettiğim aşkı hayatımda bir kere yakaladım. Üç sene çok mutlu zaman geçirdim İsmail (Hacıoğlu) ile… Biz üç yılı olabildiğince kimseyi rahatsız etmeden yaşadık, üç yıl sonunda da kimseyi rahatsız etmeden ayrılmayı seçtik. Sebep bizde gizlidir, ama bunun nedeni ne şiddet ne de aldatmadır. Ne İsmail öyle bir adam, ne de ben öyle bir kadınım. Sevdik, birbirimize aşık olduk ve çok güzel bir ilişki yaşadık. Ölene kadar da İsmail’i hep böyle anacağım. Bir noktada hayatlarımızın ayrılması gerekiyordu. Bizim ilişkimiz affedilecek bir nedenden ötürü bitmedi. Bazı dengeler oturmayınca, olmuyor. Dolayısıyla çok sevdiğim ve çok önem verdiğim biri İsmail ve hepimiz hayatta mutlu olalım istiyorum. Bir daha bir araya gelir miyiz; böyle bir şey olmaz.

AŞK HER ŞEYİ AFFEDER

n Bu dizide aşk her şeyi affedecek mi?

- C.D: Aaaaa bilemem. Tüyo vermeyiz. Ama genel konuşursak eğer, aşk affeder tabii ki, neden affetmesin? Aşk, hayatta çok nadir yakalanan bir duygu. Ben “affetmez” diyenin aşk yaşamadığını düşünürüm. Aşkta gurur asla yoktur. Bir kadın ve bir erkek bir ilişki kuruyorsa, gururu kapıda bırakmak zorunda. Yeri geliyor kendine tahammül edemiyorsun. Başka bir adamla ömür geçirmek istiyorsan eğer, gururu kapıda bırakacaksın. Bir aşk kadını olarak böyle düşünüyorum.

n Tardu Flordun ne düşünüyor bu konuda?

- T.F: Dizide affedecek mi, ben de bilmiyorum. Bence insanın ruhunda kaybetmemesi gereken duygular vardır ve bunlardan en önemlisi de aşk ve aşık olabilme dürtüsüdür. Bunu kaybettiğiniz zaman zaten genel anlamda insan sevgimizi kaybederiz ve içi boş bir hayat ya da duygu zannettiğimiz şeyler yaşarız. Ben bu birkaç ana duyguyu koruma taraftarıyım.

Binbir gece Yine zirvede

Binbir Gece Salı günü yine milyonları ekranları başına kilitledi.

Tüm programlarda Yine 1.liği kimseye kaptırmadı.

Rating oranlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BINBIR GECE [NET] KAND 25,10 61,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,80 24,20
3 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 8,80 21,50
4 EZO GELIN [NET] SHOW 8,40 20,40
5 KINALI KUZULAR [NET] TRT1 6,10 14,40
6 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,60 21,50
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,40 17,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,30 16,70
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 15,40
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,50 14,40

Rtük ün Binbir gece Derdi

Ahlaksız teklifle Bin Bir Gece!

Bin bir gece dizisi bin bir gece tartışılacak gibi. İşin içine bu kez de RTÜK karıştı. Bakın son haber ne?

rtuk

Önce 150 bin dolar ile başladı. Çocuğunun hayatına karşılık patronla bir gece… Herkes ekran başına kilitlendi.

Sokakta bu konu tartışılır oldu: “Kabul edecek mi etmeyecek mi?”
-Sen olsan kabul eder misin?

İşin içinde ahlaksız bir teklif ve para olunca olayın suyu çıktı. Mankenlerden yazarlara kadar herkese bu soru yöneltildi.
Reytingler tavana fırlayıp, sokaktaki insanlar da bu konuya fena halde sardırınca, dizi yapımcıları fırsatı kaçırmadı.

Hemen ikinci teklifi patlattılar. Hadi bir gece daha geçirelim; karşılığında 300 bin dolar vereyim…

Onlar bunu yapar da RTÜK boş durur mu? Hemen yakın takibe geçtiler. Gelen şikayetler değerlendirildi ve Bin bir geceye bir uyarı postalandı;

Bir işadamının çalışanına yaptığı “ahlaksız teklif” insan onuru ve temel insan haklarına aykırıdır”

Kanal D bu konuda uyarıldı. Ancak aralarında tam mutabakata varamamış olacaklar ki bazı üyeler bu uyarıya şerh koydu; Taha Yücel ve Şaban Sevinç…

Karara muhalif olanlardan Sevinç’in nedeni şuydu:”Bu bir senaryo. İzleyenlerin de bunun film olduğunu bilerek izlediğini düşünüyoruz ve dolayısıyla toplumda olumsuz bir etki yapmayacak.”

İşte yaşananlar bunlar. İlköğretim öğrencilerin diline dahi düşen bu Bin bir gece sanırız bin bir gece daha sürecek…

Dizinin Genel Konusu

Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmet’le ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş, bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş, Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış, oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş, tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır. Hikaye Şehrazat’ın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş, Kaan’a ilik verecek donör Azerbaycan’da bulunmuş, iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Bey’e başvurur. Sonuç alamaz. Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın, çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek, Şehrazat’ı altüst etmeye yetecektir.

Güven Testi İçin Bu Parayi Ödedi


December 17th, 2006

Onur (Halit Ergenç) kadınlara güvenmeyen, “Onlar sadece tek şeye bakar, paraya…” diyen zengin bir işadamı. Yasak aşk yaşadığı bir gecede kalbi duran babası da bu güvensizliği perçinlemiş. Şirketinde 3 ay önce işe başlayan Şehrazat’a da (Bergüzar Korel) bir gece için 150 bin dolar teklif ediyor.

Amacı hoşlandığı bu kadının diğerlerinden farkı var mı, bunu görmek. Ertesi gün de en yakın arkadaşı ile dertleşirken, “Dün gece birlikte olduğum kadın farklı mı demiştim ama gecenin sonunda bedelini ödedim. Yine yanılmadığımı anladım” diyor. Şehrazat’ın bu parayı hasta oğlu için istediğini ise henüz bilmiyor.

Bin bir binbir gece dizisi bölümleri izle bölümü

Binbir Gece Dizisi Bölümleri










Binbir Gece 55. BölümBinbir Gece 55. Bölüm

İzlenme: 16884

Tarih: 18/03/2008


Binbir Gece 54. BölümBinbir Gece 54. Bölüm

İzlenme: 17006

Tarih: 11/03/2008


Binbir Gece 53. BölümBinbir Gece 53. Bölüm

İzlenme: 18349

Tarih: 04/03/2008


Binbir Gece 52. BölümBinbir Gece 52. Bölüm

İzlenme: 13937

Tarih: 26/02/2008


Binbir Gece 51. BölümBinbir Gece 51. Bölüm

İzlenme: 11693

Tarih: 19/02/2008


Binbir Gece 50. BölümBinbir Gece 50. Bölüm

İzlenme: 13945

Tarih: 12/02/2008


Binbir Gece 49. BölümBinbir Gece 49. Bölüm

İzlenme: 19324

Tarih: 05/02/2008


Binbir Gece 48. BölümBinbir Gece 48. Bölüm

İzlenme: 12216

Tarih: 29/01/2008


Binbir Gece 47. BölümBinbir Gece 47. Bölüm

İzlenme: 19776

Tarih: 22/01/2008


Binbir Gece 46. BölümBinbir Gece 46. Bölüm

İzlenme: 15197

Tarih: 15/01/2008


Binbir Gece 45. BölümBinbir Gece 45. Bölüm

İzlenme: 13565

Tarih: 08/01/2008